Training Holistic strength

''Op eigen kracht werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam''.
-Holistic Strength-

De reden om te starten met trainen is voor iedereen verschillend. Misschien wil je graag gewicht verliezen, spierkracht opbouwen of juist je houding verbeteren?  Het kan ook zijn dat je aan het revalideren bent van een blessure of ziekte. In een drukke sportschool voelt niet iedereen zich op zijn gemak, en er kunnen veel drempels zijn die je ervan weerhouden om te beginnen met sporten. Toch wil iedereen zich graag fit, vitaal en mobiel voelen. 

Bij Holistic Strength helpen we jou daarbij. Na een uitgebreide intake wordt duidelijk waar jij aan wilt werken en hoe dat voor jou op de meest efficiĆ«nte en effectieve manier gebeurt.  Met veel persoonlijke aandacht en in een prettige, veilige omgeving gaan we samen aan de slag met jouw doelstellingen. 

De trainingen worden op diverse buitensportlocaties gegeven, maar het is ook mogelijk om bij jou thuis te trainen! We werken zoveel mogelijk met het eigen lichaamsgewicht doormiddel van ''bodyweight'' oefeningen en ondersteunende materialen. Op deze manier leer je je eigen lichaam goed kennen en ontwikkel je functionele kracht, controle en coƶrdinatie. Daarnaast word je er ook nog eens leniger en flexibeler van. 

Hiernaast maken we gebruik van diverse trainingsmethodes om jouw doelen te bereiken, onder andere: Calisthenics Basics, Krachttraining, Cardiotraining, HIIT-training, Kettlebell training, Circuit training, Zelfverdediging.  

trainingsaanbod Holistic Strength

Individueel 

Bij een individuele trainingssessie ga je onder professionele begeleiding werken aan jou doelstellingen. Met veel persoonlijke aandacht en je eigen trainingsplan is dit de kortste weg naar het gewenste resultaat! 

De trainingen kunnen worden ingepland op dagen en locaties die jou  het fijnste uitkomen!


Duo tRaining

Trainen met een vriend, vriendin, kennis of collega. Benut de voordelen van een individuele training, maar dan samen! 

Door samen te trainen motiveer je elkaar en werk je, ieder op  eigen niveau, aan je  persoonlijke trainingsdoelstellingen. Dit maakt het gezellig en doelgericht!

SMall Group Training

Onder professionele begeleiding sporten in een groep van 3 tot en met 6 personen tegen een lager tarief. Samen trainen werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kunt zelf een groep samenstellen of je aansluiten bij een bestaande groep. De trainingen zijn toegankelijk, geschikt voor ieder niveau en kunnen worden ingepland op dagen en locaties in overleg met de groep! 

Koude Training

Blootstelling aan kou verbetert de natuurlijke helingsprocessen van het menselijk lichaam. Wanneer dit regelmatig beoefend wordt verbeterd dit de bloedsomloop, verminderd het ontstekingen in het lichaam en draagt bij aan gewichtsverlies. Tevens heeft het een positief effect op de mentale gezondheid!

Elke week gaan we met een groep de zee in bij Noordwijk. Wil je ook meedoen en profiteren van de gezondheidsvoordelen en gezelligheid? Stuur me dan een berichtje!